Iida

PPJ tytöt 2011 joukkueen toimintamaksu syksyllä 2020

Short in English - invoices about team participation fees sent yesterday for the Autumn season (4 months). The fee is this time 62,50€/month.

Lähetin eilen laskut syksyn (4 kk, syys-joulukuu) toimintamaksuista, jonka suuruus oli nyt 62,50€/kk. Maksuissa on hieman nousua alkuvuoteen (50-55€/kk). Kulut ovat kasvaneet joukkueemme osalta syksyn isomman kenttätarpeen myötä. Lisäksi meillä on ollut paljon tapahtumia (pelejä+turnauksia). Hyvä puoli on, että joukkueen koko on kasvanut muutamalla pelaajalla, mikä tasoittaa kuluja hieman. Tänä vuonna ei saatu sponsorointia ulkoisilta tahoilta, mutta kenttämaksuihin saatiin alennuksia seuran puolelta.

Terveisin,
Aarno Jussila
PPJT2011 rahastonhoitaja

Tytti

Hei, jos jollain on ideoita hyvistä talkoohommista kuulisin niistä mielelläni. Lisäksi, jos joku on tulevaisuudessa halukas ottamaan vastuun esimerkiksi jonkun turnauksen kahvilatoiminnasta, niin saa ilmiantaa itsensä. Varsinkin turnauksien osalta kahvilan pitämisestä saattaa saada ihan hyvänkin tuoton, mutta kahvilan pitäminen vaatii siis joltain etukäteen koordinointia ja muilta vanhemmilta sekä leipomista että myyntiä. Halukkaat nostakaa kädet ylös :-)

Emilia

Muissa harrastuksissa myyty joulun alla kahvipaketteja, herkkuja, ja näin pimeään aikaan myös heijastimia joukkueen logoilla. Näitä myös helppo myydä kahvilassa oheistuotteina turnausten aikaan.

PPJ:n taitokilpailut 2020

Tiistaina 6.10. Klo 15.00-20.00 Hernesaaren hallissa

Aikataulu

15.00 – 16.30 2011

16.30 – 17.30 2012

18.00 – 19.00 2010

19.00 – 20.00 2009

Paikalle saa tulla 15 minuuttia ennen oman ikäluokkasi aloitusaikaa lämmittelemään verkon taakse. Kenttäalueelle koko ikäluokka siirtyy yhdessä tapahtumavastaavan pyynnöstä.

Palloliiton taitokilpailujen uudistuksen, sekä koronaohjeistusten vuoksi paikka ja aikataulut ovat tänä vuonna rajalliset. Tämän vuoksi tämän vuoden kilpailut ovat pääasiassa tarkoitettu seuran taitokoulu pelaajille.

Lajit

- Ponnauttelu
- Pujottelu
- Syöttä
- Kuljetus – Laukaus
- Pusku (09-11)

Taitokilpailusäännöt 2020

Ilmoittautumislinkki

Siirtyminen Nimenhuudosta myClubiin

Hei,

Seuramme siirtyy tänä vuonna Nimenhuudosta myClubiin ja joukkueellamme siirtyminen tapahtuu 26.10. jonka jälkeisiin tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu myClubin kautta.

Ohessa ohjeita ja tiedote siirtymisestä.
Muutama pelaaja/vanhempi ei ole vielä käynyt aktivoimassa itselleen myClub tunnusta, käyttehän tekemässä sen mahdollisimman pian. Jos ilmenee ongelmia niin lukekaa ensin läpi ohjeet (kuvat ja materiaalit kansiossa) ja sitten ottakaa yhteyttä minuun. Huomaattehan että myClubista on puhelimelle olemassa appi jonka kautta jokapäiväinen käyttö on helppoa. myClub löytyy osoitteesta https://ppj.myclub.fi/

Kaikkia käyttäjiä pyydän lukemaan ohjeen sivulla 7, joka koskee tietosuoja-asetuksia. Tietosuoja-asetuksiin ei voi kukaan muu tehdä muutoksia kuin käyttäjä itse.
Oletuksena kunkin käyttäjän tiedot ovat 'ei sallittu'
Itse kunkin kannattaa muuttaa kaikki tietosuoja-asetukset joko 'sisäisesti' tai 'julkisesti'.

Mikäli esim Nimi on asennossa 'ei sallittu' ei kukaan näe ilmoittautumisianne eri tapahtumiin, eivät myöskään valmentajat eivätkä muut pelaajat.

Sivulla 11 on ohjeita laskujen ja niiden tilan tarkasteluun. Tarkistakaa tiedoistanne että laskut lähtevät oikeaan sähköpostiosoitteeseen.

Olemme tehneet periaatepäätöksen, että emme käytä myClubissa automaattisena toimintana olevaa laskujen muistutuspalvelua ja perintää. Kuitenkin koska myClubissa laskun eteneminen perintään täytyy aina erikseen muistaa kieltää jokaisen laskutuksen kohdalla, saattaa se joskus unohtua. Siksi onkin tärkeää, että olette yhteydessä Aarnoon ennen eräpäivää, jos tarvitsette eräpäivän siirtoa. Perintäkieltoa ei ole mahdollista enää tehdä ensimmäisen maksuhuomautuksen jälkeen. Mikäli lasku ehtii mennä perintään, aiheutuu siitä aina kustannuksia mistä lähtökohtaisesti vastaa laskutettava.

Huomatkaa myös, että myClubista tulleilla laskuilla on eri tilinumero kuin Holvista tulleilla laskuilla.

Ottakaa ihmeessä yhteyttä jos siirtymisessä/käytössä ilmenee mitään ongelmia.

t. Tytti

TEHOTREENIT

Tytti

Tehotreenit palaavat jälleen kuvioihin ja tällä kertaa taas pienin uudistuksin. Tehotreenit on seuran extra-treenitapahtuma. Harjoittelua ohjaa PPJ:n koulutetut valmentajat.

Alla linkki, josta löytyy lisää infoa tehotreeneistä. Sivustolta löytyy myös linkki, jossa ilmoittautumislomake.

Talven tehotreenit käynnistyvät maanantaina 9.11.

Rauhallista syksyä kaikille!

Yhteistyöterveisin,
Jesse Laajaranta

Talven treeniajat

Tytti

Talvella treenaamme kaksi kertaa Jätkäsaaren uudessa hallissa. Treenimme ovat tiistaisin klo 18.45-20.00 ja sunnuntaisin klo 15.45-17.00.